Alimente si bauturi afrodisiace

Afrodisiace naturale pentru damele de companie si clientii lor

Existe o serie de bauturi si de mancaruri etichetate drept afrodisiace. In realitate, singurul efect care poate aparea este efectul placebo. Sa le examinam pe rand pentru a vedea de ce au fost investite cu calitati mitico-magice de crestere a potentei.

Cornul de rinocer, ginsengul, bananele sunt considerate a fi afrodisiace. Prin ingerarea lor se crede ca organul devine la fel de viguros. Scoicile se aseamana cu forma organelor sexuale feminine, asa ca se presupune ca ar creste libidoul femeilor. Usturoiul, ceapa, piperul si mancarurile puternic condimentate ar avea proprietati stimulante, intrucat produc transpiratie excesiva si senzatia de fierbinteala.

Ciocolata, cafeina, zaharul ar intra in categoria afrodisiacelor, pentru ca te ajuta sa ai mai multa energie.

Kama Sutra ne invita sa consumam testicule de berbec sau de tap fierte in lapte indulcit sau oua de vrabie cu orez, unt si miere pentru a avea performante mai bune.

Unele plante afrodisiace contin hormoni a caror structura seamana cu hormonii sexuali umani. Consumate chiar si in doze mici, aceste afrodisiace au rolul de a  stimula sexualiatatea femeii si a barbatului, mentinand astfel o viata sexuala de cuplu cat mai activa.